Dekorasyon

2022 Yatak Odası Takımları

2022 Yatak Odaları

202 Yatak Odası Takımları

2022’nin yatak odası takım modellerine bakıldığında bu yıl da Siyah rengin oldukça moda olduğunu gözlemlemekteyiz. Siyah rengin asaleti ve beyazla mükemmel uyumu ile birlikte en çok kullanılan ve bu yıl moda olan yatak odası takımların da özellikle yeni evlenen ve genç bayanların en çok tercih ettikleri mobilyalar olduğu ilgililer tarafından ifade edilmektedir.

Yepyeni modelleri, zarif renk seçimleri ve her zevke uygun stilleri ile 2022 Yeni Sezon Yatak Odası Modelleri, modernden klasiğe kadar bir çok etkileyici tarz olarak hazırlanmış.
Modern tarzı ve konforlu tasarımı, Beyazın şıklığı ve zarafetini yansıtan Lorena yatak odası takımı, trenlerde yerini alıyor.

Mavi renkli tasarımı ve mermer efektleriyle oldukça şık ve modern bir görünüme sahip olan Lucas yatak odası takımı, 6 kapılı gardırobu, şık tasarım makyaj masası ve aksesuarları ile yatak odanızda yenilik yaratacak.

Sade tasarımı ile özellikle küçük yatak odaları için iyi bir seçenek sunan Krea yatak odası takımı da 2022 yatak odası takımları arasında yerini alıyor.

Kahverengi ve beyazı buluşturan Scarlet yatak odası takımı, modern çizgisi ve sade kullanımı ile dikkat çekiyor.

Mavi yatak başlığı, kahverengi-beyaz gardırobu ile şık bir renk kombiasyonu oluşturan Santino yatak odası takımı, sade ve şık bir tasarıma sahip.

2022 Yatak Odası Modelleri

Sabahları gözünüzü rahat, konforlu ve şık bir yatak odasında açmak isterseniz, yatak odası mobilyalarınızı değiştirmeden önce, 2022 yeni sezon yatak odası takımlarına bir göz atmanızı öneriyoruz!
İstikbal ve Bellona ve diğer dev markaların yeni sezonda en çok ilgi çeken ürünlerin başında gelen 2022 Siyah Yatak odası takımları genelde modern sanat işlemeli, tek renk ve beyazla beraber kullanılmakta ve oldukça çok beğenilmektedir.
Geçmiş yıllara nazaran sadeliğin ve tek renk düzenin moda olduğu, Osmanlı Döneminde kullanılan modifiyelerle süslenen bu modeller alışılmışın dışında ilgi çekmekte tabiri-i caizse kapış kapış gitmektedir.
Siyah Yatak odası takımı Müşteri memnuniyetini ön planda tutan herkesçe bilinen markalar tarafından yapılan kampanyalarda da en çok dikkat çeken ürünler arasında yer almaktadır.

2022 ahşap yatak odası modelleri Ahşap mobilya yatak odaları için en ideal seçim olacaktır. Odanızda bulunan renklere göre uygun tonlarda boyanmış mobilyalar odanıza oldukça romantik bir hava katacaktır.
Tavsiye : 2022 Genç Odası Modelleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu