Moda

2024 Gelinlik Modelleri

2024 Gelinlikleri

Bu yazımızda 2024 Gelinlik Modelleri hakkında bilgiler yer almaktadır.
Düğünde güzel bir gelinlik giymek, beyazlara bürünmek, melekler prensesler gibi olmak her genç kızın rüyasıdır. Günler önceden başlayan tatlı koşuşturmalar araştırmalar yapılır, bu eşsiz gün için günler öncesi hatta aylar öncesi hazırlıklar, provalar, fikir alışverişleri yapılır.
2024 Gelinliklerine baktığımızda, gösterişli ve cesur kesimler öne çıkıyor. Dantel ağırlıklı koleksiyonda tulum şeklinde gelinliklerin de ön planda olduğu göze çarpıyor.
Yeni sezon gelinlik modellerinde pek çok kadının zevkine hitap eden tasarımlar dikkat çekiyor. Straplez ya da kayık yaka, askılı ya da uzun kollu, dantel işlemeli, tül ya da şifon parçaları yeni sezonda bolca görebilirsiniz.
Evlenecek olan bazı gelinlerin hayalini ihtişamlı, yere kadar uzun gelinlikler süslerken, Bazıları da kabarık, yada kısa gelinlik modellerini tercih ediyor.  Klasik gelinliklerin dışına çıkarak fark yaratmak isteyenlerde bir hayli fazla… Aslında gelinler, hem gelin gibi görünmek hem de gelinliğinin kısa elbise gibi olmasını talep ediyor.
Genelde bayanların elbise seçme konusunda karar verememe konusu gelinlik seçmede de gözükmektedir. Sizlere yardımcı olmak maksadıyla Site editörlerimiz 2024 yılında evlenecek yuva kuracak, düğün yapacak olan bayanlar için çeşitli sitelerden derlemiş olduğu moda olan 2024 gelinlik modellerini siz ziyaretçilerimizin beğenilerine sunmuştur.

Çiçekli A Kesim Kuyruklu Gelinlik Modeli Kır düğünü, Havuz başı partileri ve sahil düğünleri için uygun olan Uçuş uçuş eteği, simli etek katmanıyla ışıldayan büyüleyici bir görünüm veren, omuzlardan aşağıya doğru sarkan, ön tarafında yer alan el işlemeli swarovski taşlarıyla kelebeklerle kaplı A kesim gelinlik modeli en çok tercih edilecek modeller arasında olacağı tahmin ediliyor. Jiponsuz kullanımıyla Helen gelinlik modelinide yansıtan Romantik gelinlerin tercihi olabilir.
Dantelli V Yaka Kollu Gelinlik Modeli Sonbahar veya kış düğünleri için klasik bir model arayan kadınlar için tavsiye niteliğinde olan, Derin sırt dekoltesi, Eteklere kadar inen klasik özel işlemeli dantelleriyle büyüleyici bir görünüm kazanabilirsiniz.
A Kesim V Yaka Gelinlik Modeli Derin göğüs dekoltesi, Üç boyutlu olarak işlenen dantelleri, şık ve uzun kuyruğu olan bu modelde uzmanlara göre yeni sezonda en çok tercih edilecek. Ayrıca Jiponsuz kullanımıyla helen gelinlik modeline dönüşüyor.
Kraliçe Yaka Etek Volanlı Balo Tipi Gelinlik Modeli Eski medeniyetlerdeki kraliyet sembollerini çağrıştıran, zarif omuz dekoltesi ve volan eteği, küçük taşlarla işlenen dantelleri balo tipi gelinlik modeli tercih edenlerin favorisi olacak.
2024 ilk bahar yaz gelinlik koleksiyonları Sizleri de büyüleyecek. Son moda gelinlikler ile 2024’ün en zarif gelini siz olacaksınız.
Beğenmiş olacağınız gelinlik ile ilgili görüşlerinizi konu altından bildirebilir sayfamızı ziyaret edenlere fikirlerinizi beyan edebilirsiniz.
Tavsiye : 2024 gelin saç modelleri

Gelinlik modelleri 2024

Fotoğrafları büyütmek için üzerlerine tıklayınız.

Anahtar Kelimeler : 2024 Gelinlikleri – 2024 Gelinlik modası2024 Gelinlik fiyatları

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu