Moda

2024 yılında hangi elbiseler moda ?

2024 yılı Modası

Dünyaca ünlü modacılar 2024 yılında hangi elbiselerin gözde olduğunu, en çok tercih edilen renklerin neler olduğunu, 2024 yıl hangi renkler moda konusunu içeren bilgiler verdi.
Bu sezon hangi kıyafetler hangi renkler moda

Beyaz Renk 
Bahar günlerine en çok yakışan renklerden biri olan beyaz, 2024 yılında favori yine. Günlük stilden klasik şıklığa kadar her yerde baştan aşağı beyaz giyinmek, yeni sezonda en trendler arasında…
Sarı Renk
Bir çok bayanım tereddüt ettiği korktuğu renklerden olan sarı, 2024 İlkbahar sezonunda herkesin kafasındaki kötü düşünceleri ortadan kaldıracak. Elbiseden cekete, pantolondan çantaya kadar stile dair her yerde karşımıza çıkacak bu renge artık alışacaksınız.
Uzmanlar 2024 İlkbahar sezonunun gece kıyafetlerinde bohem rüzgarları esecek. Valentino, Vera Wang ve Joseph Altuzarra gibi dünyaca ünlü tasarımcıların yeni sezon koleksiyonlarında yer verdikleri uzun çiçekli elbiseler, parlak detaylar ve bohem desenler önümüzdeki sezonun favorilerinden.
Gömlek Elbise 
Klasik kesimli ve dik yakalı gömlekler, yeni sezonda elbise formuna bürünecekler. Altuzarra, Charlotte Ronson, Rebecca Minkoff gibi tasarımcıların yeni sezon koleksiyonlarında karşımıza çıkan gömlek elbiseler, klasik stilini rahatlıkla birleştirmeyi seven kadınların çok hoşuna gidecek.
Çizgi ve kare deseni
Birkaç sezondur vazgeçilmez olan ekose, önümüzdeki ilkbaharda popülaritesini çizgili ve kareli desenlere bırakacak. Pamuklu kumaş üzerine işlenmiş pötikareler ve kalın çizgiler, vintage tutkunlarının vazgeçemeyeceği parçalar arasına girecek.
Süet 
70li yılların vazgeçilmezi süet kumaş, 2024 İlkbahar sezonunda yeniden bizimle olacak. Trençkotlardan A kesin eteklere, klasik pantolonlardan aksesuarlara kadar hemen her parçada kullanılan süetler, gardıroplara yumuşak bir hava katacak.
Etek Pantolonlar
Eteği andıran geniş ve kısa kesimli pantolon stili,sezonunun en dikkat çekici trendlerinden biri olacak. Blazer ceketler ve stilettolarla kombinlenecek etek pantolonlar, stilinde sıra dışı parçaları kullanmayı sevenlerin vazgeçemeyeceği parçalardan olacaklar.

Yeni sezona yavaş yavaş giriş yaparken sezonun trendlerini sizler için araştırıp paylaştık. Markalar koleksiyonlarını yayınlamaya başlarken acaba bu sene neler moda, hangi renkler moda, hangi akımlar trend haline geldi.

Bu sezon hangi kıyafetler moda
Bu sezon bol kesimli büyük beden ceket ve kaban modası bizlere rahatlığı da sunuyor. Kendi bedeninizden 2-3 beden büyük duran bol kesim modası karşımıza çıkıyor. Üstünüzde başkasından almış başka bir deyimle emanet gibi duran bu bol kesimli ceket ve kabanlar çok moda. Bol kesim modası büyük olmasıyla birlikte rahatlığı da yanında getiriyor.
parçalı pantolonlar
Sezonunun favori parçalarından biri olan parçalı pantolon modası 2 ayrı renk veya farklı desenlerden oluşuyor. Farklı farklı kumaşlarla tasarlanmış bu parçalı pantolonlar hoş bir duruşa sahip.
Deri bu sezon da moda
Deri modası da bir kaç sezondur hayatımızda var ve yer almaya da devam edecek gibi görünüyor. Deri ceketlerle modaya giriş yapan deri modası sonralarda taytlarda, şortlarda, pantolonlarda karşımıza çıkmaya başladı. 2024 sonbahar kış trendleri arasında yerini koruyan deri modası her formda karşımıza çıkmaya devam edecek. 2024 deri yılı olarak kabul etmemizde fayda var. Koleksiyonların her parçasında görmeye başlayacağımız deri modası bizlerle olmaya devam edecek.
Peplum modası
Kalçaları ve göbeği kamufle etmesiyle bayanların gönlünde taht kuran peplum modası bu yılda da devam ediyor. 2024 sezonunda da peplum elbise ve etekler çok moda olacak. Peplum modası kış sezonuna uyarlanarak montlarda da karşımıza çıkıyor.
Dantel modasının modayı terk etmeye niyeti yok
Geçen sezondan beri modaya damgasını vuran dantel akımı bu yılda karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bayanların kullanmaktan keyif aldığı dantel detayları bu sezonda modayı terk etmiyor. Hanım hanımcık çizgisinden uzaklaştıran dantel modası çekici feminen bir görünüş sunuyor. Gece gündüz bayanların kullanmayı tercih ettiği dantel modası bu sezon farklı tasarımlarla ve renklerle birleşerek karşımıza çıkıyor.
Bu yılın trendleri: Military ve Uzakdoğu
Haki ve tonları asker yeşili detayları military trendiyle yeni bir görünüm buluyor. 2024 trendleri arasında büyük bi yere sahip olan military trendi kamuflaj sevenleriyle buluşuyor. Büyük cepli kabanlar, asker yeşili desenlere sahip ceketler, haki tonlardan oluşan elbise, etek ve pantolonlar yeni sezonuna hızlıca bir giriş yapıyor.
Son dönemlerde karşımıza oldukça fazla çıkmaya başlayan Uzakdoğu desenleri moda üzerinde kendisini gösteriyor. Çiçek baskıları kıyafetlerde karşımıza çıkan yoğun çiçek desenleri Uzakdoğu’ya özgü formlar sonbahar kış sezonunda karşımıza çıkmaya başlayacak. Sezonda Uzakdoğu trendlerini de vitrinlerde yerini alacak.
2024 yılı hangi renkler moda
Bu yıl altın renk modasıyla parıl parıl parlayacaksınız
2024 trendleri arasında yerini alan altın rengi modası gösterişi sevenler için sezona yerleşti. Altın rengi kumaş ve altın rengi işlemeler koyu renkli dantel ve tüllerle birleşerek çok hoş bir hava yansıtacak.
Bu sezon beyaz renk en çok tercih edilenler arasında yer alacak
Kışın genellikle pek tercih edilmeyen beyaz rengi, sonbahar kış sezonunda en çok tercih edilen renklerden olacak. Bu sezon baştan ayağa kadar beyaz giyinmek öne çıkan trendler arasında. Beyaz renginin kışın giyilmeyeceği akımı yeni sezonuyla birlikte yok oluyor beyaz renk modası her yerde karşımıza çıkmaya başlıyor. Beyaz renk modasının en gözde parçaları ise beyaz ceket ve paltolar.
Asker yeşili ve tonları bu sene çok moda
Modaya hızlı bir giriş yapan asker yeşili modası kamuflaj sevenleriyle buluşacak. Yeni trendler arasında başı çeken military trendi asker yeşili modası her yerde karşımıza çıkmaya hızla devam edecek.
Bu sezon canlı renklerle içimizi ısınacak

Geçtiğimiz ilkbahar-yaz cıvıllığını sonbahara da yansıtıyor. Sonbahar kış trendlerine hakim olan pembe ve tonları modası sonbaharda da içimizi ısıtmaya devam ediyor. Kışın daha çok koyu renkler tercih edilirken bu kış canlı renklere yer verecek. Diğer kışları kafanızdan silip bu kışa odaklanmanızda fayda var, bu kış hiç bir kışa benzemeyecek. Canlı renklerin hükümdarlığı sonbahardan kış sezonuna kadar devam edecek. Pembe ve tonlarını eteklerde, kazaklarda, ceketlerde ve pantolonlarda görmeye devam edeceğiz.
Turuncu ve tonları da en az pembe ve tonları kadar şaşırtıcı. Sonbahar ve kış sezonlarında koyu tercih edilse de bu sene sonbahar kış trendleri yaz döneminin canlılığı etkisi altında kalacak. Turuncu ve tonları kış sezonunda içimizi ısıtacak renkler arasın da yer alıyor. Canlı renklerin hakim olduğu bambaşka bir kış bizleri bekliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu