Moda

2024 Alyans Modelleri

2024 Alyansları

Evlenecek kişilerin birbirlerine hediye ettikleri, sevgililer arasında bağlılığı ifade eden alyanslar hakkında editörlerimiz kısa bir çalışmadan sonra çeşitli sitelerden derlemiş oldukları Moda 2024 Alyans modelleri hakkında resimler ve bilgiler paylaşmıştır.
Tarih de ilk alyans Mısır prensesi Nefertiti tarafından takılmış olup evliliği ve sonsuz bağlılığı temsil eden bitki saplarından hazırlanmıştır. O zamanlardan günümüze kadar değerli madenlerle şekillenerek gelişen teknoloji ve marifetli ellerde gelen alyans, hayal edebileceğimiz her şekilde parmaklarımızda yer bulmuştur. Alyans sonsuz mutluluğun simgesidir.
Kalbe kadar hiç kesilmeden uzayan ve “aşk damarı” olarak da bilinen damarın bağlı olduğu sol elin dördüncü parmağına takılmaktadır. Bu damara alyansınızla olan temas kişide sahiplik hissi uyandırmaktadır.
Çinlilere göre Baş parmak baba ve annenizi, ikinci parmak kardeşlerinizi, üçüncü parmak sizi, dördüncü parmak eşinizi ve beşinci parmak ise çocuklarınızı temsil eder. Neden birinci parmak dururken yüzük dördüncü parmağa takılır sorusuna verilen ilginç cevaplardandır.
Günümüzde en çok tercih edilen Alyans markalarından Atasay ve diğer ünlü markaların 2024 Alyans çeşitlerinin fotoğraflarını Sizler için sitemize ekledik. Yorumlarınızla Alyans alacak olan kişilere bilgiler verebilirsiniz.
2024 yılında Moda olan Alyans Modelleri:

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu